Εκδήλωση για την Skoda Xanthi

Η ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ στο 2ο Γυμνάσιο

Π. Βλαχοδήμος : « Εντυπωσιάστηκα από την αγάπη των μαθητών» !!!

Δ/ντης 2ου Γ/σιου: « Τιμή για την πόλη η παρουσία της ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ»

Εντυπωσιακές, όμορφες και αξέχαστες σκηνές εκτυλίχτηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ στο σχολείο της πόλης μας.

Η ΠΑΕ ανταποκρίθηκε με χαρά σε πρόσκληση του 2ου Γυμνασίου, προκειμένου να παρευρεθούν και να μιλήσουν στους μαθητές, ποδοσφαιριστές της Ξανθιώτικης ομάδας, συνοδευόμενη από τον γυμναστή του συλλόγου κ. Π. Γκότση.

Πιο συγκεκριμένα έγιναν αποδέκτες πρωτοφανούς λατρείας και αγάπης οι : Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Πέτρος Μάνταλος, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Βαγγέλης Πλατέλλα και Γιούρι Λοντίγκιν.

skoda3

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του σχολείου περιείχε παρουσίαση των περιβαλλοντικών, πολιτιστικών, θεατρικών και άλλων δράσεων που πραγματοποιήθηκαν και υλοποιήθηκαν στην τρέχουσα σχολική χρονιά 2011-12. Ξεχωριστή θέση είχαν οι δράσεις του τομέα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στον ετήσιο απολογισμό δράσεων του σχολείου, με την επίσκεψη της ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ να αποτελεί την κορωνίδα της παρουσίασης.

Οι ποδοσφαιριστές απάντησαν σε ερωτήματα των μαθητών που σχετίζονταν με την επαγγελματική και κοινωνική πτυχή της καριέρας τους, τα προβλήματα και τις απαιτούμενες θυσίες του πρωταθλητισμού, τις όμορφες στιγμές που βιώνουν στα γήπεδα, αλλά και τη θέση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή σήμερα στη χώρα μας.

skoda2

Ο Διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης κ. Νταουτίδης, αφού ευχαρίστησε την Ξανθιώτικη αντιπροσωπεία για την παρουσία της, στην συνέχεια απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, στον οποίο τόνισε πως είναι τιμή για την πόλη της Ξάνθης να διαθέτει την Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ.

Μια ποδοσφαιρική μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών και ανάλογα αναμνηστικά δώρα έμειναν να στολίζουν τις τροπαιοθήκες του σχολείου, ενώ εκτός τους μαθητές οι ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν και με τον σύλλογο καθηγητών του σχολείου.

Τέλος ιδιαίτερη δυσκολία χρειάστηκε για να «φυγαδευτεί» κατά την αποχώρησή της η αντιπροσωπεία της ΣΚΟΝΤΑ, αναγκάζοντας τον Π. Βλαχοδήμο να μιλήσει για πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά και να δηλώσει εντυπωσιασμένος από την αγάπη και τις εκδηλώσεις των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης. Η ομάδα αποχώρησε εν τέλει υπό την μουσική υπόκρουση του ύμνου της ΠΑΕ ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ που έπαιζε έντονα και δυνατά τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο των αθλητών.